ICT voor de makelaar

De overeenkomst tussen uw ICT-omgeving en onze service? Wij houden beiden zo simpel en voordelig mogelijk. Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Gewoon altijd werkende computers tegen vaste, lage kosten.

Dat begint met de inrichting van uw ICT-omgeving. Geen overbodige toeters en bellen, maar een functioneel geheel dat specifiek is afgestemd op uw organisatie en computergebruik. Waarom meer aanschaffen (en onderhouden) dan nodig?

Makelaarskantoor als specialisme
DTD focust zich al jarenlang op de makelaardij. De systemen, de software en vooral het dagelijkse ICT-gebruik van makelaars kennen wij als geen ander.

U werkt met Realworks of Kolibri? Elke vraag hierover is ons al een keer gesteld. De nieuwste versies kennen voor ons geen geheimen. Koppelingen met VoIP? Ook geen probleem. Wij laten u sneller en beter werken, of het nu gaat om kadasterdata, taxaties, pandpresentaties of digitale dossiers. Met deze schat aan kennis en ervaring kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden.

Zorgeloze ICT tegen laag, vast tarief
Slimme adviezen, periodiek onderhoud én snelle service bij storing: wij verzorgen het volledige ICT-beheer tegen een laag maandelijks bedrag. Al moeten we tien keer langskomen, uw kosten blijven gelijk. Als alles maar draait. Zo gemakkelijk kan het zijn.

ICT voor MKB

De overeenkomst tussen uw ICT-omgeving en onze service? Wij houden beiden zo simpel en voordelig mogelijk. Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Gewoon altijd werkende computers tegen vaste, lage kosten.

Dat begint met de inrichting van uw ICT-omgeving. Geen overbodige toeters en bellen, maar een functioneel geheel dat specifiek is afgestemd op uw organisatie en computergebruik. Waarom meer aanschaffen (en onderhouden) dan nodig?

MKB als specialisme
DTD focust zich al jarenlang op het MKB, in het bijzonder op bedrijven met één tot vijftien werknemers. De systemen, de software en vooral het dagelijkse belang van ICT kennen wij als geen ander.Zeker in een kleine organisatie komt ICT aan op efficiënte inrichting. U hebt baat bij een snel, stabiel netwerk. U wilt overal bij uw bestanden kunnen, die natuurlijk ook veilig opgeslagen moeten zijn. Wij kennen de specifieke vraagstukken, uw behoeften en we spreken uw taal. Met een schat aan kennis en ervaring kunnen wij u altijd de ideale oplossing bieden. In gewonemensentaal.

Zorgeloze ICT tegen laag, vast tarief
Waardevolle adviezen, periodiek onderhoud én snelle service bij storing: wij verzorgen het volledige ICT-beheer tegen een laag maandelijks bedrag. Al moeten we tien keer langskomen, uw kosten blijven gelijk. Als alles maar draait. Zo gemakkelijk kan het zijn.

VoIP

Telefoneert u nog niet via VoIP? Dan kunt u veel kosten besparen. Heeft u wel al VoIP? Dan kunt u wellicht nóg meer besparen en helpen wij u alle voordelen maximaal benutten. DTD houdt het namelijk simpel: scherpe prijzen voor all-in ondersteuning, van inrichting tot extra opties.

Met VoIP belt u via internet. Jazeker: u bent dan verlost van vaste aansluitkosten terwijl de beltikken twintig tot vijftig procent goedkoper zijn. Tel uit uw winst. Het aantal gelijktijdige gesprekken is onbeperkt. En uiteraard houdt u gewoon uw huidige telefoonnummer.

Slimme standaardfuncties
Bellen met VoIP biedt bovendien veel handige standaardfuncties. In uw eigen ‘online telefooncentrale’ kunt u alles zien en instellen, van uitgebreide tijdschema’s tot voicemailberichten in uw mail. En zit u in het buitenland? Met uw mobieltje belt u gewoon via uw eigen netnummer alsof u in Nederland zit. Het enige wat u nodig heeft is internet.
Én de extra opties!
Als mkb-partner pur sang geven wij u altijd het volle pond. Ook met VoIP. Dus extra’s als een digitaal antwoordapparaat, keuzemenu, wachtrijverwerking, pauzemuziekje, doorschakelen, mobiele integratie, gespreksopnamen… U krijgt het allemaal ter beschikking tegen dat ene lage tarief. Wij helpen u zelfs met inrichten.

VoIP voor makelaars
DTD is de enige partij in Nederland die VoIP kan koppelen aan zowel Realworks als aan Goes & Roos. Zo kunt u mensen rechtstreeks vanuit uw CRM bellen, terwijl bij inkomende oproepen direct het juiste klantdossier op uw monitor verschijnt. U krijgt meer inzicht en werkt sneller.

Beltikken
Onze beltarieven zijn laag. De huidige binnenlandse tarieven zijn:

Naar Vast:
Starttarief          € 0,035
Per minuut        € 0,0195

Naar Mobiel:
Starttarief          € 0,035
Per minuut        € 0,0745

Cloud-oplossingen

Onze hybride cloud-oplossing biedt u het beste van twee werelden. Enerzijds kunt u overal 24/7 bij uw mail en documenten ‘in de lucht’, welk apparaat u ook gebruikt. Anderzijds behoudt u de snelheid en veiligheid van lokale opslag. En daar komt ‘ie: zónder grote investeringen in dure hardware!

Zo ingewikkeld als ‘de cloud’ soms wordt gemaakt, zo eenvoudig houden wij het. Ons motto: ú bent baas over uw documenten. En tegen zo laag mogelijke kosten.

Betrouwbaar, supersnel én veilig
Het kan alle drie. Met onze cloud-oplossing bewaart u uw documenten letterlijk dicht bij huis en kunt u ze veilig overal vandaan benaderen. Zo profiteert u op kantoor van optimale snelheid én kunt u doorwerken als er even geen internet is.

Microsoft Office 365
Wij integreren onze hybride cloud-oplossing met alle mogelijkheden van Office 365. Hierdoor werkt u efficiënt en voordelig in de cloud. Zo wordt uw e-mail altijd veilig opgeslagen, heeft u veel minder last van spam, is uw agenda altijd up-to-date en kunt u samen aan hetzelfde document werken.

Maatwerk oplossing, complete service
De ideale cloud-oplossing is voor elke mkb’er anders. In overleg met u creëren wij een ICT-omgeving die optimaal aansluit op uw situatie en wensen. Ook zorgen wij ervoor dat uw back-up is (in)geregeld, zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft. Kortom: flexibel werken en uw bedrijfsgegevens veilig. Tegen zeer beperkte investeringen!

Hardware en printers

DTD is geen computerwinkel, maar voor onze klanten kunnen wij alle benodigde hard- en software aanbieden. Betrouwbare A-merken tegen zeer concurrerende prijzen, inclusief alle service die u van ons als MKB-partner mag verwachten.

Door onze brede ervaring in het midden- en kleinbedrijf weten wij welke producten u het meest rendement opleveren. Elke keuze baseren wij op uw behoeften. In combinatie met onze vergaande service ‘aan huis’ bent u bij DTD uiteindelijk altijd het voordeligst uit.

Zorgeloos printen
Voor printers mogen wij u all-in contracten aanbieden. Wij adviseren de printer die het beste past bij uw gebruik en u betaalt per afdruk. Dit is goedkoper dan wanneer u een losse printer, toners en garantie aanschaft. Bovendien wordt alles voor u geregeld, van goed advies tot installatie en van hulplijn tot vervangende apparatuur. Een fijne wetenschap!

Als een zonnetje
Hoe minder u ons ziet, hoe beter. Daarom maken wij uw pc’s hier klaar. Bij u aangekomen hangen ze in een handomdraai in uw netwerk. En als wij uw routers of switches installeren, maken wij een kopie van de instellingen. Hierdoor draait uw netwerk altijd binnen vijf minuten weer als een zonnetje.

Camerabeveiliging

Met de slimme camerabeveiliging van DTD houdt er altijd iemand een oogje in het zeil. Hoewel, één? Zo veel u wilt! Met draadloze camera’s, beeldopslag in de cloud, meekijkfuncties in de app en eventueel aansluiting op een meldkamer kiest u voor optimale beveiliging tegen minimale kosten.

De digitale camera’s produceren dag en nacht haarscherpe beelden in HD-kwaliteit. Deze worden geheel automatisch opgeslagen in de cloud en zijn dus altijd veilig. De beelden zijn tot dertig dagen terug te kijken, bijvoorbeeld op uw tablet of smartphone. Via de app kunt u ook live meekijken.
De camera’s werken op accu’s. Geen kabels trekken en gaatjes door muren boren dus, maar eenvoudig ophangen waar nodig. Binnen, buiten, op het dak en om de hoek: u kunt elk plekje in beeld brengen.

Wij denken graag met u mee over een slimme opstelling. En uiteraard leveren wij alles compleet werkend op.

Alarm
U kunt uw camerasysteem combineren met een alarmsysteem. Zodra de camera’s ongewenst bezoek signaleren, krijgt u een melding via de app en kunt u live meekijken. Bij onraad laat u het afschrikalarm afgaan en belt u 112 of neemt u zelf poolshoogte.

Meldkamer
Als u er niets voor voelt om bij een melding (meestal ’s nachts) in actie te moeten komen, kunt u uw systeem laten aansluiten bij een meldkamer. Hier zitten 24/7 beveiligingsbeambten die na een melding direct met uw camera’s meekijken. Indien nodig verzorgen zij de met u afgesproken opvolging.

De enige ICT-specialist die maar een half woord nodig heeft!

Didi van den Elsaker