Teunisse Makelaars

Eindelijk een ICT’er die ons begrijpt !

Als makelaar is ICT een belangrijk hulpmiddel, maar niet ten koste van elke prijs.

Onze vorige systeembeheerders hadden er altijd een handje van om de technische ontwikkelingen als leidend te beschouwen voor onze werkzaamheden, DTD daarentegen begrijpt als geen ander wat een makelaar precies doet, en hoe wij optimaal technisch ondersteund kunnen worden om onze werkzaamheden nog beter en efficiënter te doen. Ook de vaste tariefstructuur is prettig, weten we exact wat de ondersteuning kost, ongeacht het aantal keer dat we een beroep op hen doen.

Robert Teunisse & Jan Schrijvers

Makelaars Vereniging Amsterdam

DTD staat voor ons voor: korte lijnen, krachtig, flexibel, meedenkend, kortom de enige ICT-specialist die maar een half woord nodig heeft!

Didi van den Elsaker

SAEN Garantiemakelaars

Dankzij DTD functioneert onze ICT optimaal.

Voor ons staat DTD voor korte lijnen, duidelijke communicatie, betrouwbaar en altijd op zoek naar de beste oplossing!

Hans de Groot

C.G. Kaskens Beheer

Ze doen al meer dan 8 jaar het systeembeheer bij ons op kantoor en we zijn er uitermate tevreden over. We weten (ook financieel) waar we aan toe zijn en staan nooit voor verrassende uitgaven op IT gebied. Alles werkt naar behoren en als er eens echte problemen zijn, dan zijn ze snel ter plaatse om het op te lossen.

C.G. Kaskens

Herbrink Makelaars

Wij zijn zeer tevreden klanten van DTD.

Klantvriendelijk, snel en adequaat met reageren, meedenkend en prettig in de omgang. Dit zijn enkele kenmerken van het bedrijf. Wij zullen DTD dan ook zeker aanraden.

Judith Herbrink
HERBRINK MAKELAARS

Dankzij DTD functioneert onze ICT optimaal

Hans de Groot